Bemutatkozás

Vállalkozásunkat a Provics Paprika Kft-t 2010- ben alapítottuk. Az első termékünk a fűszerpaprika őrlemény volt, amely a mai napig a legnagyobb hangsúllyal szerepel a terméklistán, de a későbbi partneri igényeket kiszolgálva alapfűszerek is felkerültek a palettára. Napjainkban a folyamatosan bővülő igények kiszolgálásának érdekében felépítettünk egy saját fűszercsomagoló és keverő kisüzemet, így termékeink köre bővült, saját gyártású fűszerkeverékek, ételízesítők, zöldségkeverékek, egész, morzsolt és őrölt fűszerek, valamint zöldségszárítmányok széles köre áll partnereink rendelkezésére a lakossági mennyiségektől egészen a gasztro vagy lédig kiszerelésig. Egyaránt kiszolgálunk lakossági felhasználókat, éttermeket, nagykonyhákat, húsipari feldolgozókat, valamint viszonteladókat.

Kapacitásunk kihasználásának érdekében, vállalunk kézi bércsomagolást, illetve porok és granulátumok gépi bérkeverését, keverékek gyártását egyedi receptúra alapján.

Csomagoló és fűszerkeverő üzemünkben, melyet 2020-ban hoztunk létre HACCP minőségbiztosítási rendszerben végezzük tevékenységünket.

Viszonteladók, vendéglátó egységek és feldolgozók részére személyesen vagy az MPL segítségével juttatjuk el rendeléseiket.

Amennyiben termékeink, vagy tevékenységünk felkeltette érdeklődését, illetve kérdése lenne felénk, elérhetőségeinken állunk rendelkezésére. 

Provics Paprika fűszerpaprika gyártás Csólyospálos